Μικρή ρήξη στη μέση ο Βαρέλα, αγωνία στον ΠΑΟΚ
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το διάστημα απουσίας του Φερνάντο Βαρέλα, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν μικρή ρήξη στον δακτύλιο του μεσοσπονδύλιου δίσκου
Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο, αναφορικά με το διάστημα απουσίας του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο κεντρικός αμυντικός του «δικεφάλου του Βορρά» (που τραυματίστηκε στο ματς με τον Πανιώνιο) έδειξαν ότι έχει υποστεί μικρή ρήξη στον ινώδη δακτύλιο του μεσοσπονδύλιου δίσκου Ο3-Ο4.
Αυτό σημαίνει πως αύριο Τρίτη θα χρειαστεί να υποβληθεί σε θεραπευτική έγχυση και ύστερα η κατάσταση του θα αξιολογείται σε καθημερινή βάση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει ο ακριβής χρόνος απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.
- Ηράκλειο: Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης οι αγροτοκτηνοτρόφοι
- Μεγάλο σκάνδαλο στο τουρκικό ποδόσφαιρο: Προφυλακίστηκαν 20 ύποπτοι για παράνομο στοιχηματισμό, ανάμεσά τους και παίκτες
- Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποκάλυψε γιατί κυκλοφορεί συνεχώς με κρυμμένο το πρόσωπό του – «Εξαφανίσου όσο περισσότερο μπορείς»
- Μάτι και Μάνδρα: Συντάξεις 1.700 ευρώ -υπό όρους- για τους πληγέντες
- Χολαργός: Κυνική και προκλητική ομολογία του νεαρού για το καρτέρι στον 14χρονο – «Τρεις μαχαιριές του δώσαμε»
- Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός Κ19 για να προκριθεί στα νοκ-άουτ – Η βαθμολογία της League Phase του Youth League


