Φουστέρ: «Επιστρέψαμε επειδή το αξίζαμε» (pic)
Τη χαρά του για την επιστροφή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League εξέφρασε ο 37χρονος Ισπανός.
Πανευτυχής ήταν ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ, μετά και την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους του Champions League.
Παρά το γεγονός πως το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς είχε να περάσει από ένα δύσβατο μονοπάτι, τελικά κατάφερε να πετύχει κάτι μοναδικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεπερνώντας κατά σειρά τα εμπόδια των Βικτόρια Πλζεν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ.
Η χθεσινή νίκη, μάλιστα, των Πειραιωτών στην Ρωσία σφράγισε την επιστροφή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον Ισπανό πρώην άσο της ομάδας να εκφράζει τη χαρά του, μέσω ανάρτησης στα social media.
«Επιστρέψαμε επειδή το αξίζαμε. Επειδή είμαστε ο Ολυμπιακός» έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο 37χρονος.
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet – Πέντε αλλαγές από τον Χιμένεθ
- Πορτογαλία: Σώμα με σώμα εκλογική κούρσα για την προεδρία – Η ακροδεξιά έτοιμη να φτάσει στον δεύτερο γύρο
- «Κάποιοι νεαροί προπονητές είναι αλαζόνες» – Αιχμές από τον Κόντε για τον Αμορίμ
- Ο Bad Bunny τιμά την αιματοβαμμένη ιστορία της Χιλής, παρουσιάζοντας ένα μουσικό ύμνο ενάντια στο καθεστώς Πινοσέτ
- Γροιλανδία: Οι Γερμανοί στρατιώτες αποχωρούν, σύμφωνα με τη Bild
- Πάτρα: Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας στρέφονται πλέον στη Γερμανία

