Ligue 1 : Η Μονπελιέ φρέναρε τη Λιόν
Η Μονπελιέ έκανε σεφτέ στις νίκες στην 3η αγωνιστική της Ligue 1 υποχρεώνοντας παράλληλα στην πρώτη της ήττα την Λιόν
Η Λιόν προέρχονταν από δύο σερί νίκες στα πρώτα δύο ματς του πρωταθλήματος, την ώρα που η Μονπελιέ είχε μόλις έναν βαθμό στο ίδιο διάστημα.
Στο μεταξύ τους ματς όμως, στο Σταντ ντε Λα Μοζόν, η Μονπελιέ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά. Η περισσότερη δράση σημειώθηκε προς το τέλος του πρώτου μέρους με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι με τον Ντελόρ στο 37’, για να έρθει ο Σουκέ να λυτρώσει τους παίκτες του Ντερ Ζακαριάν στο 42’ κάνοντας το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος η καλοδουλεμένη Λυών ήταν σίγουρο πως θα αντιδρούσε στο ματς, αλλά η αποβολή του Κονέ στο 51΄με απευθείας κόκκινη καταδίκασε τους Λιονέ. Η Μονπελιέ κατάφερε να διαφυλάξει το γκολ που πέτυχε και τελικά πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με το 1-0 να είναι αρκετό.
- Η Charli xcx είναι μία από εμάς – «Έχω πάθει νευρικό κλονισμό καπνίζοντας ένα εκατομμύριο τσιγάρα»
- Οι 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν… Πειραιά τη Λιβαδειά (pics)
- Ηράκλειο: Καρέ – καρέ η παράσυρση της 52χρονης από φορτηγό στο Γιόφυρο
- Ολυμπιακός – Β-Κ 46 39-30: Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τους Πειραιώτες!
- «Θέλω να μάθω τι έκανε στην κόρη μας»: Η Ζιζέλ Πελικό σχεδιάζει να συναντήσει τον πρώην σύζυγό της στη φυλακή
- Ο Άλμπερτ Ριέρα δεν… αστειεύεται – «Άργησες; Θα πληρώσεις και θα κάνεις και δουλειές»




