Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Κωστένογλου – Αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός
Ο Νίκος Κωστένογλου βρίσκεται αυτή την ώρα στα γραφεία της ΑΕΚ και αναμένεται να αναλάβει προσωρινά την τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μιγκέλ Καρντόσο με τον Γκουστάβο Πογέτ να είναι το φαβορί.
Στην λύση του Νίκου Κωστένογλου στρέφεται η ΑΕΚ μέχρι να καταλήξει στον αντικαταστάτη του Μιγκέλ Καρντόσο.
Ο 48χρονος προπονητής βρίσκεται από το πρωί στα γραφεία της ομάδας και συζητάει για να αναλάβει προσωρινά την τεχνική ηγεσία της Ένωσης.
Το πιθανότερο είναι ότι εφόσον επέλθει συμφωνία ο Κωστένογλου θα καθίσει στον πάγκο για τα ματς με την Τράμπζονσπορ και τον Αστέρα Τρίπολης και ο επόμενος θα αναλάβει στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.
Μάλιστα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί το απόγευμα στα Σπάτα και η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του.
- Πως αντιμετωπίζεις έναν δύσκολο συνάδελφο; Όλοι έχουμε από έναν στη δουλειά
- Οι Μπακς πέρασαν από το Λος Άντζελες – Σπουδαίος Αντετοκούνμπο, νίκησε Ντόντσιτς και ΛεΜπρόν (101-105, vid)
- Fly Over: Κατεδαφίζεται η γέφυρα Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη – Εκτός κυκλοφορίας ο περιφερειακός
- Οι Πολεοδομίες μετακομίζουν σε νέα δομή – Πότε θα μεταφερθούν στο Κτηματολόγιο
- Ο Μιλουτίνοφ πανηγύρισε τη νίκη του Ολυμπιακού στην Άννα Βίσση (vid)
- Νέες ταινίες: Φτερά, πούπουλα και τρόμος
