Παρί Σεν Ζερμέν : Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Μπαπέ
Νέα προβλήματα για τον Τόμας Τούχελ δημιουργεί ο τραυματισμός του Κιλιάν Μπαπέ, καθώς σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα θα μείνει ένα μήνα εκτός
Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 4-0 την Τουλούζ για την τρίτη αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, αλλά η νίκη της επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Κιλιάν Μπαπέ.
Όπως αναφέρει η Parisien ο τραυματισμός του Μπαπέ είναι μυϊκός και θα τον αφήσει εκτός περίπου ένα μήνα.
Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τους αγώνες της εθνικής Γαλλίας για τα προκριματικά του Euro 2020, αλλά και την πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League με την Παρί.
Με τον Νεϊμάρ εκτός μέχρι να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με το αν θα φύγει η όχι από την Παρί και άλλους 6 παίκτες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, η ομάδα του Τούχελ περιμένει τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες για να λυθούν κάποια από τα προβλήματά της.
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
- Η Lotte Betts-Dean, οι δυσκολίες στην Ελλάδα και το μέλλον: Ο Δημήτρης Σουκαράς μεγάλωσε μέσα στη μουσική
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις – 15 συλλήψεις
- Θάνος Μικρούτσικος: Η εξομόλογηση της συζύγου του για τον χωρισμό τους και την πολιτική



