Basket League : Ανακοίνωσε Χρυσικόπουλο η ΑΕΚ
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Λίνος Χρυσικόπουλος
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Λίνου Χρυσικόπουλου, με τον Έλληνα φόργουορντ να ανακοινώνεται από την Ένωση.
Το «φλερτ» ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν γνωστό εδώ και καιρό, απλά η ΑΕΚ περίμενε να μείνει ελεύθερος ο Χρυσικόπουλος από τον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.
Εντέλει οι κιτρινόμαυροι σήμερα επισημοποίησαν το deal με τον διεθνή φόργουορντ να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει την απόκτηση του Λίνου Χρυσικόπουλου.
Ο διεθνής φόργουορντ έφτασε αργά χθες τη νύχτα στην Αθήνα και σήμερα (24/08) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα», ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2022.
Βιογραφικό:
Ο Λίνος Χρυσικόπουλος γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1992 και έχει ύψος 2μ.03.
Ξεκίνησε την καριέρα του στον Φαίακα Κέρκυρας. Το καλοκαίρι του 2008, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, με τον Άρη.
Τον Ιούλιο του 2011, πήρε μεταγραφή στην ιταλική Μπιέλα. Εκεί αγωνίστηκε για δύο χρόνια και τον Ιανουάριο του 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα υπογράφοντας στον ΠΑΟΚ στον οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος της περιόδου. Ακολούθησαν οι ΚΑΟΔ και Κηφισιά και το 2016 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, όπου παρέμεινε για 3 χρόνια. Την τελευταία του περίοδο με τους Θεσσαλονικείς σε 28 αγώνες είχε 9,1 πόντους με 3 ριμπάουντ μέσο όρο.
Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες. Έχει συμμετοχές στην Εθνική Παίδων και Εφήβων, ενώ υπήρξε μέλος της Εθνικής Ανδρών στα «παράθυρα» της FIBA».
- LIVE: Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ
- Η Σίντνεϊ Σουίνι επιστρέφει στo «Euphoria» ως μέλος του OnlyFans – «Απλά παράγω περιεχόμενο»
- Αγρίνιο: «Ο άντρας μου προκαλούσε τον δράστη» αποκάλυψε η σύζυγος του θύματος – Πισώπλατα η επίθεση
- Ευρωκοινοβούλιο: Πυροδοτεί τη «βόμβα» – «Παγώνει» την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ
- ΠΑΣΟΚ: Όχι στο διάλογο της κυβέρνησης για το αγροτικό – Θα καταθέσουμε δική μας πρόταση, λέει ο Ανδρουλάκης
- Γροιλανδία: «Προετοιμαστείτε για πιθανή εισβολή», λέει ο πρωθυπουργός Νίλσεν


