Θρήνος στην κηδεία του πιλότου που σκοτώθηκε στον Πόρο
Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι στον 57χρονο πιλότο που έχασε τη ζωή του κατά την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο.
Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι στον 57χρονο πιλότο που έχασε τη ζωή του κατά την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο.
Η κηδεία του Νίκου Καρυστινού τελέστηκε στη Μάνδρα Αττικής μέσα σε κλίμα οδύνης, ενώ τραγικές φιγούρες ήταν η μητέρα του, τα παιδιά του, η πρώην και η νυν σύζυγός του.
Νωρίτερα, η δεύτερη σύζυγός του ανέβασε στο προφίλ της στο facebook δύο φωτογραφίες, μία κοινή τους από ευτυχισμένες στιγμές και την τελευταία σέλφι που έβγαλε ο Νίκος Καρυστινός, λίγο πριν μπει στο ελικόπτερο που τον οδήγησε τελικά στο θάνατο, μαζί με τους δύο Ρώσους επιβάτες του.
«Ο Άγγελος μου,ο φίλος μου ,ο σύζυγος μου δεν θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του…. ένας Άνθρωπος ένας Άνδρας σπάνιος που υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλα τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα….», έγραψε σχετικά.
- Μοναρχία χτισμένη στη δουλεία: Πώς το βρετανικό στέμμα έγινε ο μεγαλύτερος αγοραστής σκλάβων στον κόσμο
- Γιάν Ομπλακ: Από τον Πειραιά στα… 100!
- Ποιος αντέχει την κανονικότητα; Σίγουρα όχι η τελευταία, ανδρική συλλογή του Dior
- «Ραγίζει καρδιές» ο πατέρας της 52χρονης που έχασε τη ζωή της στην κακοκαιρία – «Κάποιοι φταίνε»
- ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη του in: Η κοινωνία απαιτεί λογοδοσία – Η κυβέρνηση οργανώνει τη συγκάλυψη των υποκλοπών
- Game On: Η νέα εκπομπή της Betsson με την Φελίσια Τσαλαπάτη έφτασε

