Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τους «έβγαλε το λάδι» ο Μαρτίνς

Τους «έβγαλε το λάδι» ο Μαρτίνς

Φουλ ένταση στην προπόνηση των ερυθρόλευκων στο Ρέντη με τους παίκτες να τα δίνουν όλα. Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ για περισσότερη από μιάμιση ώρα και το ίδιο πρόγραμμα προβλέπεται και σήμερα. Στο Καραϊσκάκη η κυριακάτικη προπόνηση

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τον πολύ μεγάλο αγώνα της Τετάρτης με την Κράσνονταρ στο Καραϊσκάκη και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς έχει ανεβάσει τους ρυθμούς προπόνησης στο Ρέντη.

Για την ακρίβεια, ο Πορτογάλος τεχνικός «έβγαλε το λάδι» στην προπόνηση του Σαββάτου ζητώντας από τους ερυθρόλευκους να δώσουν το 100% και ο Μαρτίνς είχε πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος από την διάθεση που έβγαλαν οι παίκτες του.

Θα πρέπει λοιπόν να σημειωθεί ότι η προπόνηση του Σαββάτου ήταν σε πολύ υψηλούς ρυθμούς και διήρκεσε πάνω από μιάμιση ώρα. Η προπόνηση είχε πολύ δύναμη και ασκήσεις με κατοχές μπάλας και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι οι παίκτες έφυγαν για τα αποδυτήρια με… κούραση αγώνα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει διακρίνει πως η Κράσνονταρ είναι ομάδα με πολλές αντοχές και ταχύτητα και γι’ αυτό τον λόγο έχει ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων, ώστε οι ερυθρόλευκοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα της Τετάρτης.

Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλά γυμνασμένη ομάδα και αυτό φάνηκε και στα παιχνίδια με την Πλσεν και την Μπασάκσεχιρ και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων θέλει να διατηρήσει την ομάδα του σε υψηλό επίπεδο.

Η κυριακάτικη προπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού θα γίνει στο Καραϊσκάκη, μετά από απαίτηση του Πέδρο Μαρτίνς και θα πρέπει εδώ να θυμίσουμε ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει και πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν και την Μπασάκσεχιρ.

Ο Μαρτίνς δεν μίλησε στην σαββατιάτικη προπόνηση στους παίκτες του ούτε φανέρωσε τα πλάνα του για την εντεκάδα. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγή στο αρχικό σχήμα των ερυθρόλευκων.

Είναι πάντως πιθανό να «δείξει»  εντεκάδα ο Μαρτίνς στην κυριακάτικη προπόνηση στο Καραϊσκάκη, αν και όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί κόντρα στην Κράσνονταρ με τους έντεκα που ξεκίνησαν το ματς με την Μπασάκσεχιρ.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024