Στη Σαντορίνη με σύντροφο ο Νίκος Μουτσινάς
Ο δημοφιλής παρουσιαστής και ηθοποιός επέλεξε τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό για τις διακοπές του.
Στιγμές ξεκούρασης απολαμβάνει στη Σαντορίνη ο Νίκος Μουτσινάς.
Παρόλο που είμαστε ήδη στα μέσα Αυγούστου, ο δημοφιλής παρουσιαστής και ηθοποιός είχε ένα πλήρες πρόγραμμα για αυτό το καλοκαίρι με την περιοδεία της παράστασής του. Έτσι, πήγε για τις πρώτες του διακοπές για φέτος μόλις πριν από λίγες μέρες, επιλέγοντας τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό της Σαντορίνης.
Εκεί συνάντησε και την καλή του φίλη, Αθηνά Οικονομάκου.
Ο Νίκος Μουτσινάς δείχνει να έχει μπει πλήρως σε καλοκαιρινό mood και δεν διστάζει να «τσακαλωθεί», αναρτώντας φωτογραφίες με τις γνωστές του αστείες πόζες.
Στην πιο πρόσφατή του ανάρτηση, ο Μουτσινάς έγραψε: «Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος, ύπνος, ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ».
- The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε κιθαρίστας και κιμπορντίστας του συγκροτήματος
- Υεμένη: Εκκληση από ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση – Απέφυγαν να πάρουν θέση
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Γιατί η νύχτα θα κρατήσει πολύ ακόμα
- Τα φάρμακα απώλειας βάρους επηρεάζουν (και) το Σίτι
- Καταναλωτές: Πόσο εξοικειωμένοι είναι με την ΑΙ – Ποιες εφαρμογές της εμπιστεύονται περισσότερο
- Android Auto: Έχει ένα «κρυφό μενού», αλλά πολλοί δεν το γνωρίζουν

