Τρελά λεφτά στα… πόδια του Στέρλινγκ
Ένα εξωπραγματικό πόσο προσφέρει η «Air Jordan» στον Ραχίμ Στέρλινγκ, για να τον πείσει να φοράει τα παπούτσια της.
Δημοσίευμα της «Telegraph» τονίζει ότι η εταιρία παπουτσιών «Air Jordan» προσφέρει στον Ραχίμ Στέρλινγκ το ποσό των 120 εκατομμυρίων δολλαρίων για να πειστεί να φορέσει τα παπούτσια της.
Μετά το deal με την Παρί Σεν Ζερμέν η εταιρία στοχεύει να μπει για τα καλά στο χώρο του ποδοσφαίρου και θεωρεί ότι ο ποδοσφαιριστής της Σίτι αποτελεί τον κατάλληλο για να επενδύσει.
Ο παίκτης που την Κυριακή έκανε χατ – τρικ απέναντι στη Γουέστ Χαμ για την 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, θεωρείται από τα μεγαλύτερα αστέρια της Μάντσεστερ Σίτι.
Ωστόσο ρόλο στην απόφαση της εταιρίας για την προσέγγιση του συγκεκριμένουθ παίκτη, έχει παίξει και η στάση του Στέρλινγκ κατά του ρατσισμού.
- Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο κόβει την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση
- Πόσο χρόνο θέλει ο εγκέφαλός μας για να αποφασίσει αν θα φάμε κάτι;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Έρχεται παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη

