Σωκράτης Μάλαμας: Γιατί διέκοψε με βρισιές τη συναυλία του
Το περιστατικό που τον εξόργισε
Εκατοντάδες φίλοι και θαυμαστές του Σωκράτη Μάλαμα, βρέθηκαν χθες στο Κολυμβητήριο της Ραφήνας για να τον απολαύσουν σε ένα χώρο που περικλείεται από πυκνή βλάστηση.
Το μυσταγωγικό κλίμα που επικρατεί στις συναυλίες του και συχνά πυκνά συνοδεύεται από καπνογόνα, αυτή τη φορά εξόργισε τον Σωκράτη Μάλαμα, όχι φυσικά για την ενέργεια (που είναι άλλωστε καλώς ή κακώς συνηθισμένη) αλλά για την επιλογή του να γίνει μέσα σε μια πληγωμένη περιοχή από τη φωτιά, όπως η Ραφήνα, δίπλα στο Μάτι.
Η τραγωδία που έζησε πέρσι η περιοχή, δεν προσφέρεται για άσκοπη χρήση φλόγας, ιδιαίτερα μέσα σε τόσο κόσμο και δίπλα σε δέντρα.
Ο γνωστός τραγουδιστής, διέκοψε τη συναυλία για λίγα λεπτά, τονίζοντας ότι ο «μάγκας που το άναψε, θα πρέπει να το σβήσει το… γαμ@@@».
Δείτε το βίντεο:
- Κρήτη: Ληστεία σε βενζινάδικο – Βίντεο δείχνει καρέ-καρέ τις ενέργειες των δραστών
- Όμορφη στιγμή: Η φωτογραφία του Ντόρσεϊ από τις ΗΠΑ με τον γιο του (pics)
- Ελένη Βουλγαράκη: Ισχύει η πρόταση γάμου από τον Φώτη Ιωαννίδη; Τι απαντά
- Κόμμα Τσίπρα: Προς Σεπτέμβρη η ανακοίνωση – Από το Πάσχα και μετά σε ετοιμότητα το «πλήρωμα»
- Μυτιλήνη: Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά της η νηπιαγωγός που φέρεται να φωνάζει σε παιδιά
- ΠΑΣΟΚ: Στη «δίνη» των διαγραφών







