Ανακοίνωσε Σαμπά Σο η Νότιγχαμ Φόρεστ (pics/vid)
Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Σαμπά Σο για τα επόμενα δύο χρόνια.
Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι με κάθε επισημότητα ο Σαμπά Σο, με τον αγγλικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, που είναι διεθνής και με την εθνική ομάδα του Μάλι, αποκτήθηκε από την Ντιναμό Μόσχας.
Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, αλλά και ως πιο προωθημένος κεντρικός χαφ, ενώ μπορεί να παίξει και σαν στόπερ.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σο ξεκίνησε την καριέρα του στη γαλλική Λανς, ενώ κατέκτησε και τον τίτλο το 2009 στη Ligue 2, πριν μεταγραφεί στην Τουρκία και τις Καρντεμίρ Καραμπουκσπόρ, αλλά και στην Καϊσέρισπορ στη συνέχεια.
Τη σεζόν 2017-18 μετακόμισε στην Ρωσία και την Ντιναμό Μόσχας, όπου αγωνίστηκε σε 42 παιχνίδια σε 2 χρόνια και πλέον θα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Νότιγχαμ.
Δείτε τα tweet του αγγλικού συλλόγου:
- Τα επιδόματα και τα εφάπαξ που θα καταβληθούν από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
- Super League: Σέντρα στην 23η αγωνιστική – Σημαντικά παιχνίδια σε Περιστέρι, Ηράκλειο και Νίκαια
- Συντάξεις: Έρχεται αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης – Το χρονικό «παράθυρο» του μέτρου
- Μαρία Λαδά: «Να μην περιοριστεί η μνήμη της σε λόγια θλίψης» – Ένωση ΑμεΑ για το δυστύχημα
- Πώς θα λυθεί το κυκλοφοριακό στον Κηφισό – Οι προτάσεις του καθηγητή Ματσούκη
- Στις 12:00 η μεγάλη συγκέντρωση για τα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη – Κλείνουν έξι σταθμοί του μετρό
