
Χαλκιδική: Εκρηξη σε σκάφος – Με τραύματα στον θώρακα νοσηλεύεται 4χρονη
Μητέρα και κόρες πρόλαβαν και εγκατέλειψαν το φλεγόμενο σκάφος πέφτοντας στη θάλασσα, ενώ ο χειριστής πατέρας κατάφερε και το οδήγησε στην ακτή.
Οικογένεια Σέρβων είναι οι επιβάτες του ταχύπλοου σκάφους στο οποίο εκδηλώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι έκρηξη στη μηχανή με συνέπεια να τυλιχθεί στις φλόγες, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ιωάννη, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των Αρχών, πρόκειται για τους γονείς και τις τρεις ανήλικες θυγατέρες τους. Μητέρα και κόρες πρόλαβαν και εγκατέλειψαν το φλεγόμενο σκάφος πέφτοντας στη θάλασσα, ενώ ο χειριστής πατέρας κατάφερε και το οδήγησε στην ακτή.
Όλοι μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου εξετάστηκαν από τους γιατρούς. Πιο σοβαρή κρίθηκε η κατάσταση ενός κοριτσιού, που σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ΕΚΑΒ είναι 4 ετών (και όχι 8 όπως έλεγε η πρώτη πληροφόρηση) και αποφασίστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, καθώς φέρει τραύματα σε θώρακα και κοιλιακή χώρα.
Στο μεταξύ, πάντα κατά το ΕΚΑΒ, στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν προληπτικά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας, με την μητέρα και την μεγαλύτερη κόρη (14 ετών) να φέρουν ελαφριά εγκαύματα, χωρίς πάντως η υγεία τους να εμπνέει ανησυχία.
Το Λιμενικό Σώμα ερευνά τα αίτια της έκρηξης στο σερβικής σημαίας σκάφος.
- Αργεντινή: Εξορύξεις σε οικολογικά ευαίσθητες περιοχές παγετώνων προωθεί η κυβέρνηση Μιλέι – Θύελλα αντιδράσεων
- Euroleague: Ποιος από τους δύο θα ήθελε περισσότερα playoffs «αιωνίων»; (vids)
- «Artemis II»: Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες της NASA
- Ελλάδα – Ουγγαρία 16-10: Σαρωτική η Εθνική!
- Μεσολόγγι: Νεαρός διαρρήκτης εισέβαλε σε δύο σπίτι μέσα σε λίγη ώρα – Ξυλοκόπησε τον έναν ένοικο
- Μπεκάλι: «Άναυδος από την κουλτούρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου – Τώρα ο Ραζβάν πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του»

