Απορρίφθηκε η προσφυγή του Αραβίδη κατά της ΑΕΚ
Δικαιώθηκε η ΑΕΚ στην δικαστική διαμάχη με τον Χρήστο Αραβίδη για οφειλόμενα προς την πλευρά του παίκτη.
Το θέμα που προέκυψε θεωρείται λήξαν μεταξύ ΑΕΚ και Χρήστου Αραβίδη για οφειλές της ομάδας προς τον ποδοσφαιριστή. Η Ένωση και ο Αραβίδης κατέφυγαν στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, έπειτα από προσφυγή του δεύτερου όσον αφορά στη διαφορά καταβολής φόρων.
Ωστόσο ο παίκτης δεν δικαιώθηκε, με τους κιτρινόμαυρους να κερδίζουν τη δικαστική διαμάχη. Συγκεκριμένα, ο Αραβίδης ζητούσε 100.143,98 ευρώ, αλλά η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών απέρριψε την προσφυγή του έμπειρου επιθετικού.
Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφυγή απορρίφτηκε κατά πλειοψηφία με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχει καμία απαίτηση του ποδοσφαιριστή από το συμβόλαιό του και ότι δεν υπάρχουν οφειλές προς αυτόν.
- Αφγανιστάν: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν «να αμύνεται» έναντι των Ταλιμπάν
- Βενεζουέλα: «Τα έσοδα από τις εξαγωγές πετρελαίου θα κατατίθενται απευθείας σε λογαριασμούς των ΗΠΑ»
- Κώστας Γρεβενίτης: Ανοίγουν τα στόματα στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία
- Υπόθεση Κώστα Γρεβενίτη: «Είχε εντάσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός του» – Τι αποκαλύπτει μάρτυρας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το καυτό εξάγωνο
- Πτώση στρατιωτικού αεροπλάνου στη Βολιβία – Τουλάχιστον 15 νεκροί – «Έβρεξε» λεφτά [βίντεο]
