Το έχει κάνει τόσες πολλές φορές που πλέον δεν μας κάνει τόσο εντύπωση. Ωστόσο αν ήσουν εσύ ο γαμπρός ή νύφη και έβλεπες μπροστά σου τον Ντόναλντ Τραμπ στα καλά καθούμενα, σίγουρα θα τα έχανες.

Συγκεκριμένα, αυτή την φορά ο  πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έκανε μία εμφάνιση έκπληξη σε γάμο στο Νιού Τζέρσι το Σάββατο.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχάρη τους νεόνυμφους τους κάλεσε να αναφωνήσουν όλοι μαζί «ΗΠΑ, ΗΠΑ».

Ο γαμπρός, Πι Τζέι Μονγκέλι, μιλώντας στο CNNi, σημείωσε πως ο Τραμπ πήγε αρχικά για να γνωρίσει τη νύφη, η οποία είχε στείλει στον πρόεδρο πολλές προσκλήσεις, αλλά δεν πίστευε ότι θα εμφανιστεί τελικά.

«Ήταν μεγάλη έκπληξη», σημείωσε ο Μονγκέλι ο οποίος και ζήτησε από τον πλανητάρχη να πάει στην δεξίωση τους και να γνωρίσει τους καλεσμένους.

Στα βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται με σκούρο κοστούμι χωρίς γραβάτα να χαιρετά τους καλεσμένους.

«Ήταν τζέντλεμαν», είπε ο γαμπρός, που – μαζί με τη σύζυγό του – είναι θερμοί υποστηρικτές του Τραμπ.

Σημειώνεται πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε τέτοια εμφάνιση σε γάμο, καθώς τον Ιούνιο του 2017 είχε εμφανιστεί μαζί με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε, σε μία γαμήλια δεξίωση στη Φλόριντα.