Διακοπές στη Μύκονο για τη μικρή κόρη του Ντόναλντ Τραμπ
Η Τίφανι Τραμπ έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές.
Τη Μύκονο επέλεξε για μια ακόμα χρονιά για ολιγοήμερες διακοπές η μικρή κόρη του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι.
Η Τίφανι Αριάνα Τραμπ, όπως είναι το πλήρες όνομά της, προσγειώθηκε στο «νησί των ανέμων» στις 18:40 με πτήση της British Airways.
Η 26χρονη κόρη του αμερικανού προέδρου είχε επισκεφθεί και πέρυσι τη Μύκονο, ενώ είχε παρεβρεθεί και στο πάρτι του Nammos με τον Αντώνη Ρέμο, κάτι που σύμφωνα με το περιβάλλον της σκοπεύει να κάνει και το φετινό καλοκαίρι.
Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την κόρη του προέδρου των ΗΠΑ είναι αυξημένα, με την ίδια να συνοδεύεται από δεκάδες αμερικανούς πράκτορες.
- Πλοίο χωρίς πυξίδα το χωροταξικό για τον τουρισμό
- Ρωσία: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αντιστράτηγο στη Μόσχα – Ποιος είναι ο ρόλος του στην ανταρσία της Wagner
- Ο Άρης συμφώνησε με τη Φιορεντίνα για τον Κουαμέ – Πότε φτάνει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη
- Μια νύχτα μόνο: Αλήθειες και πανικός
- BHMAGAZINO: Ο πόλεμος της NASA – Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά λόγω παμπειραϊκής απεργίας
- Ναυάγιο στη Χίο: Live η ενημέρωση Κικίλια από τη Βουλή
- Ο Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε την παραμονή του με… Λύκο της Wall Street: «Οι θρύλοι δεν κυνηγούν…» (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-david-kanigan-239927285-35070884-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442