Θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Μπάγερν ο Νόιερ
Τι δήλωσε για το μέλλον τού Μάνουελ Νόιερ ο μάνατζερ τού 33χρονου τερματοφύλακα
Ο Μάνουελ Νόιερ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο μάνατζερ του.
Ο Γερμανός τερματοφύλακας βρίσκεται από το 2011 στην Μπάγερν Μονάχου, όταν είχε μετακινηθεί έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σάλκε και όπως δήλωσε ο ατζέντης του, Τόμας Κροτ δεν θέλει να φύγει από τους Βαυαρούς ακόμα κι όταν λήξει το συμβόλαιο του.
«Θέλει να κατακτήσει ξανά το Champions League. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Το 2021 λήγει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν και δεν θέλει να σταματήσει. Τώρα μπαίνουμε στη φάση που πρέπει να πάρει μία απόφαση για το εάν θα ανανεώσει ή όχι με την Μπάγερν και φυσικά να κλείσει να κλείσει την καριέρα του σε αυτήν. Βέβαια, αυτή είναι μία προοπτική, αλλά όχι η μοναδική», δήλωσε μεταξύ άλλων ο μάνατζερ του Νόιερ.
- Η φον ντερ Λάιεν δηλώνει έτοιμη για την υλοποίηση της ρήτρας άμυνας της ΕΕ
- Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Κηφισιά 3-0: Τέταρτη σερί των «ερυθρόλευκων»
- Η Κύπρος ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στο «Συμβούλιο για την Ειρήνη στη Γάζα» του Τραμπ ως παρατηρητής
- ΕΟ ΚΚΕ: Να ενταθεί η πάλη κόντρα στο σχολείο-«εξεταστικό κέντρο» για τις ανάγκες της αγοράς
- ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-3 σετ: Νίκη για τις ερυθρόλευκες, με 16 μπλοκ και πρώτη σκόρερ την Κούμπουρα
- Αρχαία Ολυμπία: Νεκρός 54χρονος σε χωράφι στην Νεράιδα – Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του