Από δανεισμό σε δανεισμό ο Μιχόγεβιτς του ΠΑΟΚ
Ο 23χρονος Βόσνιος αμυντικός του ΠΑΟΚ Μάρκο Μιχόγεβιτς παραχωρήθηκε ξανά δανεικός για να πάρει παιχνίδια και εμπειρίες
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Μάρκο Μιχόγεβιτς θα δοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να μαζέψει εμπειρίες.
Μετά τον περσινό του δανεισμό στον ΟΦΗ, φέτος θα πάει στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Άουε, η οποία αγωνίζεται στη 2η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Μιχόγεβιτς τον Ιανουάριο του 2018, αλλά έχει παίξει μόλις ένα επίσημο ματς με τη φανέλα του Δικέφαλου.
Η Άουε προχώρησε και στις ανακοινώσεις του ετήσιου δανεισμού, με τον πρόεδρό της να σημειώνει μεταξύ άλλων πως με την προσθήκη του 23χρονου αμυντικού γίνεται ακόμα πιο ισχυρή η ομάδα του.
- Τραμπ: Αρμάδα μεγαλύτερη από της Βενεζουέλας κατευθύνεται στο Ιράν
- Έτσι θα μοιάζουν οι νέοι Beatles: «Διέρρευσαν» οι πρώτες φωτογραφίες των τεσσάρων Σκαθαριών του Σαμ Μέντες
- Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων του με τη Βικτόρια Πλζεν
- Ζεφύρι: Εντοπίστηκε παράνομο χυτήριο μετάλλων όπου έλιωναν κλοπιμαία – Έξι συλλήψεις
- Το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Τραμπ δημοσιεύει νέες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν
- Ξεπέρασαν τα 110 χλμ την ώρα οι ριπές ανέμου – Έρχονται βροχές και καταιγίδες το Σάββατο

