Στο νοσοκομείο ο μικρότερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου
Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ανέβασε ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρης.
Η είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ο 17χρονος Άρης, γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.
Στην φωτογραφία φαίνεται να ξαπλωμένος στο κρεβάτι με μάσκα οξυγόνου και ορό στο χέρι του ενώ γύρω του βρίσκονται οι φίλοι του. Κάτω από την φωτογραφία έχει βάλει ένα emoji, που σημαίνει ότι μάλλον όλα είναι καλά.
Ο 17χρονος Άρης αν και δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο δεν έκανε γνωστό τι ακριβώς του συνέβη και νοσηλεύεται.
Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έχουν ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι όμως παραμένουν μία αγαπημένη οικογένεια για τα δυο τους παιδιά.
Tο μεσημέρι της Τρίτης η μητέρα του Άρη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει δίπλα στον γιο της.
«Ήταν ένας άσχημος τραυματισμός στο γόνατο. Όλα πήγαν τέλεια. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας. Και κυρίως ευχαριστώ τον ntagiopoulos. Έναν από τους καλύτερους γιατρούς που έχουμε» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας.
- Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 87-85: Πήραν το «θρίλερ» οι Λιθουανοί
- Οδηγοί ταξί: Γέμισαν τη Σταδίου με καπνογόνα και συνθήματα κατά του Κυρανάκη
- Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 79-75: Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τη νίκη
- Ομοφοβικός, μιλιταριστής, ορκισμένος εχθρός του Oμπάμα – Ο αληθινός Τσακ Νόρις μισούσε πολύ
- Ο πρόεδρος Τραμπ «δεν θέλει κατάπαυση του πυρός» στο Ιράν
- Όταν ο Μουρίνιο άκουσε τη συμβουλή του πατέρα του


