Ναυαγοσώστης σώζει τουρίστρια από μανιασμένα κύματα
Στιγμές αγωνίας έζησαν οι λουόμενοι στην Κρήτη, καθώς εξαιτίας των ισχυρών ανέμων κινδύνευσε η ζωή μίας τουρίστριας σε παραλία στα Μάλια.
Στιγμές αγωνίας έζησαν οι λουόμενοι στην Κρήτη, όταν εξαιτίας των ισχυρών ανέμων κινδύνευσε η ζωή μίας τουρίστριας σε παραλία στα Μάλια.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, παρ΄όλο που οι άνεμοι το μεσημέρι της Κρήτης ήταν ισχυροί και τα κύματα ορμητικά στο σημείο, μερικοί τολμηροί τουρίστες αποφάσισαν να κολυμπήσουν.
Ωστόσο αυτό δεν αποδείχτηκε καλή ιδέα για μία 31χρονη Ρωσίδα τουρίστρια, η οποία παρασύρθηκε από τα νερά και δεν μπορούσε να βγει στην ακτή.
Σωτήρια αποδείχτηκε η παρέμβαση ναυαγοσώστη από την Ναυαγοσωστική Σχολή Κρήτης «Ωκεανίς» που κατάφερε να βγάλει σώα την τουρίστρια, η οποία είχε υποστεί ισχυρό σοκ.
Το βίντεο από τη διάσωση δείχνει πόσο επικίνδυνο ήταν χτες το μπάνιο στην παραλία στα Μάλια.
Ακόμη δύο παρόμοια περιστατικά στην ίδια παραλία
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο σημείο νωρίτερα είχε ανασυρθεί σώος από τη θάλασσα ένας 60χρονος τουρίστας , ενώ μια παρέα Άγγλων που παρασύρθηκε από τα ρεύματα, με την βοήθεια των ναυαγοσωστών κατάφεραν να βγουν έξω.
- Ασπίδα προστασίας για τα παιδιά με το νέο κληρονομικό δίκαιο
- Έκρηξη – ρεκόρ στις συνταξιοδοτήσεις
- Γιατί οι 30άρηδες δεν φεύγουν από την οικογενειακή εστία
- Θετικό κλίμα στον πολιτικό διάλογο Ελλάδας – Τουρκίας – Στο τραπέζι διεθνείς εξελίξεις και ο παράγοντας Τραμπ
- Ο πολιτικός περφόρμερ Πάβελ Κρισεβίτς αναγκάστηκε να φύγει από τη Ρωσία: «Φύγε ή θα σε ξαναβάλουμε φυλακή»
- Σχέση: Οι τέσσερις «κανόνες» για την επιλογή συντρόφου






