Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνετε contouring
Υψηλές θερμοκρασίες και βαρύ μακιγιάζ δεν πάνε μαζί
Το φυσικό μακιγιάζ και η λαμπερή επιδερμίδα έχουν διαδεχτεί το υπερβολικά καλυπτικό foundation και τις αυστηρές γραμμές. Πλέον το ζητούμενο είναι να τονίζουμε τα χαρακτηριστικά μας και να αναδεικνύουμε την υγεία του δέρματός μας.
Πέραν όμως του τι προστάζει η μόδα, οι υψηλές θερμοκρασίες και ο καυτός ήλιος του καλοκαιριού δε μας αφήνουν τα περιθώρια να επιλέξουμε ένα βαρύ μακιγιάζ, το οποίο φράζει τους πόρους μας και απομακρύνεται με τον ιδρώτα.
Ωστόσο, πάντα θέλουμε να κάνουμε πιο έντονες τις γωνίες του προσώπου μας και να χαρίσουμε ένα κολακευτικό και παράλληλα διακριτικό μαύρισμα στο πρόσωπό μας.
Για αυτόν τον σκοπό, άλλωστε, ανακαλύφθηκε και έγινε τάση το contouring.
Για την πιο ανάλαφρη και καλοκαιρινή εκδοχή του δεν έχουμε παρά να χρησιμοποιήσουμε το bronzer ή την τερακότα μας.
Με ένα χοντρό πινέλο για ρουζ το εφαρμόζουμε με απαλές, κυκλικές κινήσεις και δημιουργούμε τα «κοψίματα» που επιθυμούμε στα μάγουλα και το περίγραμμα του προσώπου.
Επιπλέον, δεν ξεχνάμε το ρουζ στα μήλα του προσώπου για να χαρίσουμε χρώμα και φρεσκάδα στην επιδερμίδα μας.
Έτσι, εξασφαλίζουμε ένα φυσικό και καλοκαιρινό look!
- Λίβανος: Πολλοί νεκροί σε βομβαρδισμούς του Ισραήλ – Διαταγή απομάκρυνσης κατοίκων σε 16 χωριά
- Ιράν: Εκκληση «όλα τα μέρη» να τηρούν τους κανόνες του διεθνούς δικαίου απευθύνει ο Μαρκ Κάρνι
- ΟΗΕ: Η πρώην αντιπρόεδρος της Κόστα Ρίκα Ρεβέκα Γκρίνσπαν υποψήφια να διαδεχθεί τον Αντόνιο Γκουτέρες
- Φλόριντα: Εκτελέστηκε θανατοποινίτης για τη δολοφονία αστυνομικού το 1991
- Ιράν: Εχει «δίλημμα» ο Μερτς για το εάν παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο από τον πόλεμο των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Μέση Ανατολή: Κάπου 9.000 πολίτες των ΗΠΑ έφυγαν από την περιοχή εξαιτίας του πολέμου



