Τη θέση του υπέρ του Brexit, με ή χωρίς συμφωνία, επανέλαβε ο υποψήφιος για την ηγεσία των Συντηρητικών στη Μεγάλη Βρετανία Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος θεωρεί πως η επιβολή δασμών από την πλευρά της ΕΕ δεν θα ήταν προς το συμφέρον των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και των καταναλωτών τους
Τη θέση του υπέρ του Brexit, με ή χωρίς συμφωνία, επανέλαβε ο υποψήφιος για την ηγεσία των Συντηρητικών στη Μεγάλη Βρετανία Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος θεωρεί πως η επιβολή δασμών από την πλευρά της ΕΕ δεν θα ήταν προς το συμφέρον των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και των καταναλωτών τους.
Και σαν να μην έφταναν τα προβλήματα με τις προσωπικές σχέσεις του, τώρα, ο πρώην διευθυντής του δηλώνει πως τον θεωρεί απολύτως ακατάλληλο για τη θέση του πρωθυπουργού.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.