Παρίσι: Τρεις νεκροί από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εξαώροφο κτίριο
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά σε πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς σήμερα το πρωί σε κτίριο στο κέντρο του Παρισιού, όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική υπηρεσία της γαλλικής πρωτεύουσας
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά σε πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς σήμερα το πρωί σε κτίριο στο κέντρο του Παρισιού, όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική υπηρεσία της γαλλικής πρωτεύουσας.
Είκοσι επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένας πυροσβέστης, έχουν υποστεί δηλητηρίαση από τους καπνούς.
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε εξαώροφο κτίριο, στο οποίο στεγάζονται ένα εστιατόριο, ένα χαμάμ αλλά και κατοικίες, διευκρίνισε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.
Διακόσιοι πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
«Περίπου 15 διασώσεις πραγματοποιήθηκαν αμέσως» διευκρίνισε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής, Φλοριάν Λουαντιέρ, προσθέτοντας ότι περίπου στις 8:45 τοπική ώρα (9:45 ώρα Ελλάδας) η πυρκαγιά «έχει τεθεί υπό έλεγχο, αλλά δεν έχει κατασβεστεί».
Από τους τρεις νεκρούς ο ένας έχασε τη ζωή του όταν πήδηξε από παράθυρο για να σωθεί, ενώ οι άλλοι δύο βρέθηκαν στο εσωτερικό του κτιρίου απανθρακωμένοι.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Κρίσιμη ευρωπαϊκή ρεβάνς: Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Καρλοβάρσκο στο «Μ. Μερκούρη»
- Όσο οι Ευρωπαίοι μιλάνε στο Νταβός, ο Τραμπ αποσύρει στρατεύματα από το ΝΑΤΟ
- Hellenic Train: Ακυρώνονται τα δρομολόγια τρένων στη γραμμή Άγιος Ανδρέας – Ρίο λόγω πτώσης δέντρου
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τον τελικό με τον Άγιαξ – Χιλιάδες αιτήσεις για εισιτήριο
- Ένας χορευτής του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης άλλαξε μια ιστορία 100 ετών στις πουέντ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα



