Καλεσμένος στην εκπομπή One Line βρέθηκε ο πολιτικός επιστήμονας Λευτέρης Κουσούλης, όπου διατύπωσε τις εκτιμήσεις του για τις πολιτικές εξελίξεις που διαμορφώνουν την προεκλογική περίοδο, λίγο πριν από τις κρίσιμες κάλπες της 7ης Ιουλίου.
Ο κ. Κουσούλης έκανε λόγο για ένα συμβατικό προεκλογικό κλίμα, εκτιμώντας ότι όλα έχουν κριθεί ως προς τον νικητή των εθνικών εκλογών.
Ο ίδιος, αναφερόμενος στα εκλογικά αποτελέσματα, εκτίμησε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία, ενώ δήλωσε ότι μετά τις εκλογές θα μιλάμε για έναν ηττημένο ΣΥΡΙΖΑ.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας