«Συμφώνησε και ανακοινώνεται από τη Σπαρτάκ Μόσχας ο Πόνσε»
Πολύ κοντά στο να ανακοινώσει τον Εζέκιελ Πόνσε φέρεται να είναι η Σπαρτάκ Μόσχας.
Παίκτης της Σπαρτάκ Μόσχας θα πρέπει να θεωρείται ο Eζέκιελ Πόνσε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ρωσία, ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει και επίσημα κάτοικος Μόσχας για λογαριασμό της Σπαρτάκ.
Πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να ανακοινωθεί από την ρωσική ομάδα, ενώ το ποσό της μεταγραφής του από την Ρομά αναμένεται να φτάσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Πόνσε έχει συμβόλαιο με τη Ρόμα για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο η Σπαρτάκ η οποία έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της εδώ και καιρό, όπως όλα δείχνουν θα κερδίσει την υπογραφή του παίκτη.
- Γαλλία: Βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για τη σύμβαση τεχνολογικής εταιρείας με σκοπό την παροχή βοήθειας στην ICE στις ΗΠΑ
- Άιντραχτ – Λεβερκούζεν 1-3: Πέρασε από την Φρανκφούρτη και μπήκε στην 6άδα
- «Μήπως πεθαίνω;» – Το προφητικό αστείο της Κάθριν Ο’Χάρα λίγους μήνες πριν τον αιφνίδιο θάνατό της
- Ανδρουλάκης για τα 30 χρόνια από τα Ίμια: Η εθνική μας κυριαρχία είναι αδιαμφισβήτητη – Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο
- Νίκολιτς: «Σε καλή κατάσταση εμείς, ο Ολυμπιακός είναι σε φανταστική»
- LIVE: Ολυμπιακός – Περιστέρι Betsson
