Κορυδαλλός: Μυστήριο με το θάνατο 51χρονου υπαλλήλου εταιρείας ασφάλειας
Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου ενός άνδρα 51 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας, στον Κορυδαλλό, όπου εργαζόταν ως υπάλληλος εταιρείας ασφαλείας σε εταιρεία μεταφορών, στην οδό Δερβενακίων.
Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου ενός άνδρα 51 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας, στον Κορυδαλλό, όπου εργαζόταν ως υπάλληλος εταιρείας ασφαλείας σε εταιρεία μεταφορών, στην οδό Δερβενακίων.
Όπως υποστήριξε η κόρη του άνδρα 51 ετών μιλώντας στην αστυνομία, ο πατέρας της τής τηλεφώνησε στις 02.40 τα ξημερώματα αναφέροντας της ότι είχε πέσει θύμα ληστείας.
Η ίδια που έσπευσε στο σημείο είπε ότι τον βρήκε χτυπημένο και δεμένο.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό νοσοκομείο όπου μετά από λίγη ώρα κατέληξε.
Τα αίτια του θανάτου του άνδρα αναμένεται να διευκρινιστούν από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η ασφάλεια.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;

