Το αμόρε του Πασχαλάκη αναστατώνει τη Μύκονο
Το κορίτσι που... μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, κόβει την ανάσα στη Μύκονο
Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το νταμπλ τη φετινή σεζόν και πλέον οι παίκτες του απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές λίγες μέρες πριν επιστρέψουν στα «βάσανα» ενόψει της νέας σεζόν.
Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου του βορρά και της Εθνικής Ελλάδος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης βρίσκεται στην Μύκονο παρέα με την πανέμορφη σύντροφό του, Αντριάνα Παπακωνσταντίνου και όπως είναι λογικό όλα τα φώτα έπεσαν πάνω της.
Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε να βολτάρουν στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια, με την εντυπωσιακή καλλονή να κλέβει τις εντυπώσεις και να μαγνητίζει τα βλέμματα με την εμφάνιση της.
Δείτε το βίντεο:
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται ο Τίμοθι Μπάσφιλντ 3 ημέρες μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης για παιδική κακοποίηση
- Το κρυμμένο εγκεφαλικό σήμα που αποκαλύπτει την Αλτσχάιμερ χρόνια πριν από τη διάγνωση
- Σέρρες: Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου – «Ο άγγελός μου, έφυγε μαρτυρικά»
- Πότε θα γίνει η τελετή ονοματοδοσίας του κλειστού Αγίου Δημητρίου σε «Γιώργος Πρίντεζης»
- Καιρός: Πού καταγράφηκαν οι 8 χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί της Τρίτης – Αλλάζει το σκηνικό από την Τετάρτη


