
Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης: Παρέμβαση του ΠΑΜΕ κατά της διοίκησης της ΓΣΕΕ
Με ένταση ξεκίνησε στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης η εκδήλωση της ΓΣΕΕ για την παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης του Ινστιτούτου Εργασίας για το 2019.
Με ένταση ξεκίνησε στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης η εκδήλωση της ΓΣΕΕ για την παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης του Ινστιτούτου Εργασίας για το 2019.
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης τα στελέχη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ διέκοψαν τον επιστημονικό διευθυντή του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, Γιώργου Αργείτη, και θέλησαν να πάρουν το λόγο, κάτι που δεν επέτρεψε η διοίκηση της ΓΣΕΕ και του ΕΚΘ με τα στελέχη της να γιουχάρουν τον συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ, σύμφωνα με το grtimes.gr.
Η κατάσταση προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του ΕΚΘ, Παναγιώτη Τσαραμπουλιδη.
Η παραπάνω ενέργεια έρχεται ως συνέχεια της κόντρας ΓΣΕΕ- ΠΑΜΕ που είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση του ετήσιου συνεδρίου της ΓΣΕΕ.
- Νάνσι Σινάτρα: Ο Φρανκ μετέφερε χρήματα για να σταλούν όπλα στο Ισραήλ που χρησιμοποιήθηκαν στη Νάκμπα
- Κοινή δήλωση των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας, Ιταλίας και Μάλτας για το μεταναστευτικό
- Γιατί οι βετεράνοι της Wall Street φοβούνται ένα νέο κραχ
- Ελεγχόμενη έκρηξη μεγάλης ισχύος προκάλεσε σύγχυση στο Ισραήλ [βίντεο]
- Ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν στην Τεχεράνη «για να διευκολύνει» τις συνομιλίες μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ
- Η εργασία αλλάζει με την τεχνητή νοημοσύνη, οι οργανισμοί δυσκολεύονται να ακολουθήσουν






