Το “BHMAGAZINO” έρχεται και αυτή την Κυριακή μαζί με «ΤΟ ΒΗΜΑ». Εντυπωσιακό, λαμπερό, γεμάτο αποκλειστικότητες, ενδιαφέροντα θέματα και πρόσωπα. Στο εξώφυλλο ο θρύλος του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαντ. Ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες που πέρασαν ποτέ, κερδίζει κινηματογραφικά Oscar, κάνει big business και τα καλοκαίρια έρχεται στην Μύκονο.
Ξενοφών και Λόλα Ζολώτα- Ένα μυθιστορηματικό life story στο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Το νέο Μουσείο με θέα τις Πυραμίδες της Γκίζας.
Συνεντεύξεις: Ο Ρόμπερτ Γουϊλσον επιστρέφει στην Επίδαυρο.
Η ζωή της Αντέλ Εξαρχόπουλος σήμερα.
Central Saint Martins. Οι Γκαλιάνο, Μακ Κάρντευ, Μπρόσναν, Χάρντι και οι δικές μας Μαίρη Κατράντζου και Σοφία Κοκοσαλάκη στο διασημότερο «κολέγιο» για fashion, art και design.
Ταξίδι στο μαγευτικό Μυστίκ της Καραϊβικής…
Το “BHMAGAZINO” σας ταξιδεύει σε μαγικούς, καλοκαιρινούς δρόμους…
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας