Η πρώτη αντίδραση Βαρουφάκη για την απώλεια της έδρας: «Τίποτα δεν έχασε το ΜέΡΑ25»
Παράλληλα, ο κ. Βαρουφάκης προανήγγειλε προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών, «που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25», κάτι που θα γίνει σε συγκέντρωση αύριο, Τετάρτη, στην ΕΣΗΕΑ
Προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών επιδιώκει ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος φαίνεται ότι χάνει την έδρα στην ευρωβουλή.
Ο κ. Βαρουφάκης αναφέρει ότι το ΜέΡΑ25 δεν έχασε τίποτα, ενώ προσπαθεί να μην αντιμετωπίσει με όρους ζημίας τη μη κατάληψη έδρας, καθώς θεωρεί ότι με το αποτέλεσμα, το κόμμα του κέρδισε το δικαίωμα και την υπέρτατη υποχρέωση να προβούμε σε ΚΑΛΕΣΜΑ για πλατιά πολιτική.
Παράλληλα, ο κ. Βαρουφάκης προανήγγειλε προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών, «που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25», κάτι που θα γίνει σε συγκέντρωση αύριο, Τετάρτη, στην ΕΣΗΕΑ.
«Τίποτα δεν έχασε το ΜέΡΑ25! Κερδίσαμε το δικαίωμα και την υπέρτατη υποχρέωση να προβούμε σε ΚΑΛΕΣΜΑ για πλατειά πολιτική -προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25. Αυτό θα κάνουμε αύριο, Τετάρτη, στη 1μμ στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!» έγραψε ο κ. Βαρουφάκης στο twitter.
Τίποτα δεν έχασε το ΜέΡΑ25! Κερδίσαμε το δικαίωμα και την υπέρτατη υποχρέωση να προβούμε σε ΚΑΛΕΣΜΑ για πλατειά πολιτική
-προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25. Αυτό θα κάνουμε αύριο, Τετάρτη, στη 1μμ στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) May 28, 2019
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας
- LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ
- Wall Street Journal: Οι ΗΠΑ κατέσχεσαν ιρανικό τάνκερ στον Ινδικό Ωκεανό
- Λιπάσματα: Το νέο σχέδιο δράσης της Κομισιόν
- PS2: Κίνα και Ρωσία γράφουν ξανά τον ενεργειακό χάρτη – Το «Big Deal» που προωθούν Πούτιν και Σι
- «Η πρώτη επιλογή στο Μουντιάλ θα είναι ο Νόιερ»






