ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Χίγκινς : «Η βελτίωση μου οφείλεται στον Ιτούδη»
Ο Κόρι Χίγκινς αποθέωσε τον Δημήτρη Ιτούδη λέγοντας πως είναι ο άνθρωπος που τον βοήθησε περισσότερο από τον καθένα στην εξέλιξη του
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προετοιμάζεται για το Final Four της Βιτόρια, με τον Κόρι Χίγκινς να ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση.
Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στο Final Four και όχι μόνο, καθώς έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Ιτούδη, μιλώντας στη συμβολή που είχε στην εξέλιξή του ως παίκτη. Συγκεκριμένα ο Χίγκινς τόνισε πως η βελτίωση του τα τελευταία χρόνια οφείλεται πρωτίστως στον Έλληνα τεχνικό.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ο κόουτς Ιτούδης ήταν πολύ σημαντικός στην εξέλιξή μου. Εκείνος με ήθελε στην ΤΣΣΚΑ. Από τις πρώτες μέρες μου στην ομάδα μέχρι σήμερα έχω βελτιωθεί πολύ σε όσα κάνω στο γήπεδο και πολλά οφείλονται στον προπονητή μου, γιατί μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα και μου έδειξε πως μπορώ να είμαι αποτελεσματικός σε διαφορετικούς τομείς του αγώνα», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ της ΤΣΣΚΑ.
Για τη συμμετοχή στο Final Four: «Υπάρχει μεγάλο κίνητρο, χαρά αλλά και επίγνωση πως η αποστολή μας δεν έχει ολοκληρωθεί, γιατί θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν κατακτώντας τον τίτλο».
- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Γιώργος Τσαγκαράκης
- ΚΚΕ για Φλωρίδη και Άρειο Πάγο: Αποδέχονται την de facto μετατροπή της δίκης σε «κεκλεισμένων των θυρών»
- ΣΥΡΙΖΑ: Άρρηκτα συνδεδεμένο με το «μηχανισμό» του Μεγάρου Μαξίμου το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Άρης: Με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και τον θρύλο της Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ ο Ρίτσαρντ Σιάο
- Ο Γιώργος Μαργώνης αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος Ευρώπης της Philip Morris International με ευθύνη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη
- Με φωτοβολταϊκά και αντλίες θερμότητας απαντά η Βρετανία στην ενεργειακή κρίση
