Για όλους και για όλα θα μιλήσει ο Σάββας Παντελίδης σε συνέντευξη Τύπου απολογιστικού χαρακτήρα.
Αυτή έχει προγραμματιστεί από την ΠΑΕ Άρης αύριο (09/05, 3 μ.μ.) στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο προπονητής των κίτρινων θα απαντήσει στις ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ για τη σεζόν που φεύγει αλλά και αυτή που έρχεται, καθώς και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Τα νέα της πρωινής προπόνησης
Εν τω μεταξύ, στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη και ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο την ίδια ώρα και πάλι στο προπονητικό κέντρο τους. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, στις προπονήσεις της Εθνική Νέων Κ18 στην Αθήνα κλήθηκε ο παίκτης της Κ19 Παναγιώτης Τσαγκαλίδης.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι κίτρινοι: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο”.
* Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ 19 του ΑΡΗ, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, κλήθηκε στην εθνική ομάδα Νέων (Κ 18) για να συμμετάσχει στις προπονήσεις, που θα γίνουν στην Αθήνα».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.