Γνωρίσαμε την Άννα Τσακουρίδου, το πανέμορφο κορίτσι με το χαρακτηριστικό της σαγηνευτικό βλέμμα, μέσα από το τηλεοπτικό reality show ανάδειξης μοντέλων Greece’s Next Top Model.

Ενώ η πορεία της μέσα στο παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα καλή δεν κατάφερε να αποσπάσει το τίτλο του Greece’s Next Top Model και τελικά αποχώρησε στο 24ο επεισόδιο του κύκλου.

Το γεγονός όμως ότι δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση δεν αποτελεί το μοναδικό της τραύμα.

Όπως αποκάλυψε και η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πριν από λίγες ημέρες είχε ένα ατύχημα και χρειάστηκε να κάνει τρία ράμματα.

Το 24χρονο μοντέλο που μοιράζεται σχεδόν τα πάντα με τους followers της, δεν δίστασε να ανεβάσει σχετικό ποστ με το ατύχημα που είχε, πάντα με το χαρακτηριστικό της χιούμορ, όπως προκύπτει και από την λεζάντα της φωτογραφίας:

Η ίδια εμπνεόμενη από την αυστήρη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κριτή του GNTM γράφει: «Έχω κάνει και εγώ ράμματα στο μάτι, από μένα είναι όχι.» Προσθέτει σε υστερόγραφο ότι τα ράμματα που απεικονίζονται στη φωτογραφία είναι δύο ενώ στην πραγματικότητα είναι τρία και αστειευόμενη «πειράζει» τους followers της.

Εκείνοι έσπευσαν να ευχηθούν περαστικά στην 24χρονή καλλονή και την κατέκλυσαν με δεκάδες μηνύματα αγάπης.