Βρέθηκε το 2χρονο αγόρι που εξαφανίστηκε στην Ομόνοια
Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, το 2χρονο αγοράκι που εξαφανίστηκε χθες, βρέθηκε σήμερα και είναι ασφαλές και καλά στην υγεία του
Σώο και αβλαβές βρέθηκε το 2χρονο αγόρι ονόματι Σααμπάν Χαγιανί, που είχε εξαφανιστεί την Τρίτη από το σπίτι του στην Ομόνοια.
Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, το 2χρονο αγοράκι που εξαφανίστηκε χθες, βρέθηκε σήμερα και είναι ασφαλές και καλά στην υγεία του.
Σημειώνεται πως σήμερα το πρωί, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» έλαβε κλήση από πολίτη, ο οποίος ανέφερε ότι είδε τον μικρό Σααμπάν να περιφέρεται το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Ομόνοιας και τον περιέθαλψε.
«Σήμερα το πρωί, ο ίδιος πολίτης, ενημερώθηκε μέσω του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων «Amber Alert Hellas» για την εξαφάνιση του Σααμπάν και άμεσα μας κάλεσε και μας ανέφερε τι είχε συμβεί» ανέφερε η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού.
- Για «βιβλικό δικαίωμα» του Ισραήλ στα εδάφη της Μέσης Ανατολής, κάνει λόγο ο Αμερικανός πρεσβευτής
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο τη νίκη
- Τραγωδία ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης: Τρεις νεκροί μετανάστες, αναφορές για αγνοούμενους
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Νέες ταινίες: Δράμα, ερωτισμός και animation
- Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται με φόντο τη δεύτερη κούπα της χρονιάς
- Λήμνος: Ήχησε το 112 λόγω κακοκαιρίας – Χείμαρροι και ορμητικά ρέματα
- Πέλικανς – Μπακς 119-138: Πέρασαν από τη Νέα Ορλεάνη και συνεχίζουν το σερί (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442