
To μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ για τη φωτιά στo Παρίσι
H βασίλισσα της Αγγλίας απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.
Η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν εκφράζοντας τη “βαθιά της λύπη” για τη φωτιά που έπληξε τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων.
“Ο πρίγκιπας Φίλιππος και εγώ είμαστε βαθιά λυπημένοι από τις εικόνες της πυρκαγιάς που είδαμε, η οποία κατέστρεψε τον καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων”, αναφέρει η βασίλισσα που είναι και αρχηγός της Εκκλησίας της Αγγλίας. “Η σκέψη μας και η προσευχή μας ενώνεται με αυτή των πιστών του καθεδρικού ναού και όλης της Γαλλίας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή”.
“Εκφράζω επίσης τον ειλικρινή μου θαυμασμό στα μέλη των υπηρεσιών εκτάκτων καταστάσεων που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να σώσουν αυτό το σπουδαίο εθνικό μνημείο”, προσθέτει η 92χρονη μονάρχης στο μήνυμά της το οποίο έδωσαν στη δημοσιότητα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραμπ: Απίθανο να συνδέονται οι πυροβολισμοί με τον πόλεμο στο Ιράν – Στο Πακιστάν μεταβαίνουν Iρανοί διαπραγματευτές
- Missing Alert: Αγνοείται για τέταρτη ημέρα η 15χρονη που εξαφανίστηκε από το Ίλιον
- Βελτιωμένος και νικητής ξανά ο Τσιτσιπάς: «Καθάρισε» 2-0 τον Μπούμπλικ και πέρασε στον 3ο γύρο της Μαδρίτης
- «Οθέλλος»: Το έργο του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου σε καλοκαιρινή περιοδεία
- Στενά του Ορμούζ: Οι 60 ημέρες που τρομάζουν τις αγορές – Έρχεται θερμό καλοκαίρι
- Hellenic Train: Αναστολές δρομολογίων στα τρένα – Ποιες γραμμές επηρεάζονται


