Euroleague : Αυτοί σφυρίζουν στο Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός
Ανακοινώθηκε η διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει το Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός για το πρώτο ματς των playoffs της Euroleague
Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός κοντράρονται αύριο (17/4, 22:15) στο WiZink Center της Μαδρίτης για το πρώτο ματς της προημιτελικής σειράς των playoffs της Euroleague, με την διαιτητική τριάδα να ανακοινώνεται από την αρμόδια Αρχή της Λίγκας.
Οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και Μαντί Ντιφαλά (Γαλλία) είναι οι εκλεκτοί. Με τον πρώτο ο Παναθηναϊκός έχει τρεις ήττες (Ρεάλ, Μπασκόνια, Ζαλγκίρις) αλλά και δύο νίκες (Μπάγερν, Γκραν Κανάρια).
Με τον Κροάτη έχει δύο νίκες (Μακάμπι, Μπαρτσελόνα) και δύο ήττες (Μπαρτσελόνα και Φενέρμπαχτσε), ενώ ο Γάλλος είναι ο λιγότερο «παιγμένος» αφού σφύριξε του πράσινους σε δύο ματς με απολογισμό μια νίκη (Μπασκόνια) και μία ήττα (Φενέρμπαχτσε).
- Εξωτερικοί παράγοντες εκμεταλλεύτηκαν τις ειρηνικές διαμαρτυρίες στο Ιράν, λέει η Τεχεράνη
- Πρόταση Τραμπ για πλαφόν 10% στα επιτόκια πιστωτικών καρτών – Πολιτικό μήνυμα ή ρεαλιστική παρέμβαση;
- Οι διαδηλώσεις στο Ιράν συνεχίζονται – Αναφορές για 65 νεκρούς
- Βενεζουέλα: Ο αριθμός των πολιτικών κρατουμένων που απελευθερώθηκαν έφθασε τους 18
- Αραγκτσί και Ιραβανί, κατηγορούν ΗΠΑ και Ισραήλ για την κατάσταση στο Ιράν
- Γροιλανδία: Τι σημαίνει για τους κατοίκους η «απειλή Τραμπ»

