Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στην σκηνή της Eurovision
Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στην σκηνή της Eurovision, αυτή τη φορά στον τελικό του Τελ Αβίβ
Ένα χρόνο μετά από την εκρηκτική της εμφάνιση στην Eurovision με το «Fuego», η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision, αυτή τη φορά παρασύροντας το κοινό του δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού στον τελικό του Τελ Αβιβ.
Στην σκηνή της Eurovision και φέτος
Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρείρα, θα βρεθεί στη σκηνή της Eurovision τη βραδιά του τελικού στις 18 Μαΐου, μαζί τους Conchita Wurst, Måns Zelmerlöw και Verka Serduchka, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο ο Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.
Η Conchita Wurst θα τραγουδήσει το «Heroes», ο Måns Zelmerlöw το «Fuego» και ο Verka Serduchka το «Toy». Στο τέλος οι τέσσερις καλλιτέχνες, μαζί με τον Gali Atari, θα τραγουδήσουν το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε την Eurovision του 1979.
Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision του 2018, εκπροσωπώντας την Κύπρο, θεωρείται μία από τις πιο εικονικές στην ιστορία του διαγωνισμού.
Το «Fuego» σάρωσε τα charts, το YouTube και τις ψηφιακές πλατφόρμες. Εκτός από τα εκατομμύρια προβολών στο YouTube, το τραγούδι αναδείχθηκε πρώτο στις ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα το 2018, έγινε πλατινένιο στην Ισπανία και χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία.
Η Ελένη Φουρέιρα περιοδεύει ασταμάτητα, έχοντας κάνει sold out εμφανίσεις σε περισσότερους από 35 σταθμούς, τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο, όσο και σε χώρες όπως η Ισλανδία, η Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία, η Γαλλία, το Ισραήλ και η Ρουμανία.
Η συνεργασία με τον Snoop Dogg και το διεθνές άλμπουμ
Η Ελένη Φουρέιρα έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις και πριν από λίγες ημέρες με το «Sirens», την επανεκτέλεση του «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics, στην οποία συνεργάζεται με τους KAAN και Snoop Dogg.
Το smash hit σκαρφάλωσε αμέσως στο No. 1 των τάσεων του YouTube και ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολών σε μία εβδομάδα.
Στο μεταξύ, η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει την ευρωπαϊκή περιοδεία της, με επόμενο σταθμό της το Παρίσι, καθώς και την προετοιμασία του διεθνούς άλμπουμ της.
- Τι είπε ο προπονητής της Μπράιτον για τον τραυματισμό του Τζίμα και τα… προσεχώς του Κωστούλα (vid)
- Επιστροφή ενοικίου: Λήγει σήμερα η προθεσμία για διορθώσεις ώστε να καταβληθεί η ενίσχυση έως το τέλος 2025
- Δήμος Λαρισαίων: Συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΚΕΔΕ την ερχόμενη Τρίτη – Κλειστές για το κοινό οι υπηρεσίες
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ επενδύει και πάλι στον χυδαίο συμψηφισμό – Η ανακοίνωση για τις νέες συλλήψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Η Φελίσια Τσαλαπάτη συναντά τον Βαγγέλη Μάντζαρη στη Μύκονο στο νέο επεισόδιο του “Betsson Stories”
- Εγκαίνια του Δημοτικού Κτηνιατρείου Σπάρτης



