Ρωσικά πολεμικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα : Ασκηση – απάντηση στο ΝΑΤΟ
Ρωσικά πολεμικά πλοία εισήλθαν στην Μαύρη Θάλασσα για την διεξαγωγή ναυτικών ασκήσεων στην διάρκεια της νατοϊκής άσκησης «Θαλάσσια Ασπίδα 2019», σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.
Ρωσικά πολεμικά πλοία εισήλθαν στην Μαύρη Θάλασσα για την διεξαγωγή ναυτικών ασκήσεων στην διάρκεια της νατοϊκής άσκησης «Θαλάσσια Ασπίδα 2019», σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.
«Τα πολεμικά πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας απέπλευσαν από την βάση τους, προκειμένου να ενταχθούν στο ναυτικό σχηματισμό των άλλων ρωσικών ναυτικών μονάδων που βρίσκονται στην ίδια θαλάσσια περιοχή. Η ανάπτυξη των ρωσικών πολεμικών πλοίων θα γίνει σε προαποφασισμένες περιοχές, προκειμένου να ελέγχουν και να εποπτεύουν την κατάσταση, από τον βυθό, την θαλάσσια επιφάνεια, αλλά κι εναερίως», σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Η νατοϊκή άσκηση διεξάγεται από την 5η Απριλίου και ολοκληρώνεται σήμερα, ενώ η ενίσχυση της ρωσικής ναυτικής παρουσίας καταγράφεται στο τελευταίο στάδιο υλοποίησης της ναυτικής άσκησης του ΝΑΤΟ.
Πηγή : ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ακρίβεια: Μετά το Πάσχα αρχίζουν τα Πάθη για την κυβέρνηση
- Μπέτις – Παναθηναϊκός: Ο Ρουιμπάλ κάνει το 1-0 για τους Ανδαλουσιάνους (vid)
- Ουκρανία: Αντιμέτωπη με οικονομική κατάρρευση – Αδειάζει η κλεψύδρα για το Κίεβο
- Ο Όρμπαν μόνος του στο περιθώριο στην Σύνοδο Κορυφής – Κάθισε μακριά όταν άρχισε να μιλά ο Ζελένσκι
- Conference League: Πρόκριση στην παράταση η Κρίσταλ Πάλας κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας των 10 παικτών (2-1)
- Λάρισα: Αυτό είναι το άκρως απόρρητο αμερικανικό UAV που εθεάθη στην 110 Πτέρυγα Μάχης (βίντεο)


