Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός – Ρεάλ
Τα εισιτήρια του τρίτου αγώνα της σειράς του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης (23/4, 21:00) στην Ευρωλίγκα θα κυκλοφορήσουν αύριο Παρασκευή (12/4) και αναμένεται να... εξαφανιστούν άμεσα
Μετά την πρόκριση στα play offs της Ευρωλίγκας, ο κόσμος του Παναθηναϊκού αδημονεί για τη σειρά παιχνιδιών με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης!
Η προσμονή που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών των Πράσινων είναι τόσο μεγάλοι που μετρούν αντίστροφα για την έκδοση των εισιτηρίων για το Game 3 του ΟΑΚΑ.
Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, λοιπόν, τα εισιτήρια του τρίτου αγώνα της σειράς θα κυκλοφορήσουν το πρωί της Παρασκευής (12/4, 10:00) και θα είναι διαθέσιμα μέσα από το viva.gr, αλλά και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Τα μαγικά χαρτάκια είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού!
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε δεύτερος στα εισιτήρια της κανονικής περιόδου. Με έναν μέσο όρο της τάξης των 12.153 θεατών.
Ρεκόρ 10ετίας για τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης. Πέρσι (2017-18) οι Πράσινοι είχαν μέσο όρο κάτι παραπάνω από έντεκα χιλιάδες (11.096).
Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς και την πρόοδο, αλλά και την «κάψα» του πράσινου κοινού.
- Η FIFA απορρίπτει την αύξηση των αποστολών για το Μουντιάλ 2026
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ η διάσημη τραγουδίστρια
- Λίβανος: «Ουδέτερη ζώνη» στα νότια του ποταμού Λιτάνι σχεδιάζει να δημιουργήσει ο ισραηλινός στρατός
- Alter Ego Media: Αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της MORE.GR
- ΠΑΣΟΚ για απόφαση ΣτΕ: Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης εκθέτουν την κυβέρνηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Νέα Αριστερά: Το ΣτΕ κλείνει κάθε παραθυράκι συγκάλυψης στις υποκλοπές – Δεύτερο ηχηρό χαστούκι στην κυβέρνηση



