Επιστροφή στις προπονήσεις με προβλήματα στον Παναθηναϊκό

Αρκετά θέματα έχει ν’ αντιμετωπίσει ο Γιώργος Δώνης για το ματς με τον ΟΦΗ, την ερχόμενη Κυριακή.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο «Γ. Καλαφάτης» μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Γιώργος Δώνης. Οι «πράσινοι» είχαν να αντιμετωπίσουν τον δυνατό αέρα, ενώ ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει να διαχειριστεί με τη σειρά του τις πολλές απουσίες που υπάρχουν για το ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Κουρμπέλης έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, αλλά ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να παίξει κόντρα στους Ηρακλειώτες, αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του (συμπλήρωσε επτά κίτρινες στο ματς με τον Απόλλωνα). Εκτός λόγω καρτών είναι και οι Γιόχανσον, Ινσούα.

Στο μέτωπο των τραυματιών, δεν υπολογίζονται οι Μαυρομμάτης, Κουλιμπαλί, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και συνέχισαν στο γυμναστήριο. Ο Μπουζούκης, παράλληλα, γυμνάστηκε μόνος του, αλλά ο Δώνης θα περιμένει έως την Πέμπτη ή την Παρασκευή για να δει αν θα μπορεί να τον έχει στη διάθεσή του. Οι πιθανότητες, πάντως, δεν είναι πολλές. Οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν στις πάσες κι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει ξανά χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν φέτος πολλές συμμετοχές. Ο Αποστολάκης θα παίξει δεξί μπακ χαφ και ο Χατζηθεοδωρίδης αριστερό μπακ χαφ. Στην άμυνα δεν θα αλλάξει η τριάδα των Κολοβέτσιου, Πούγγουρα, Οικονόμου. Στα χαφ είναι πολύ πιθανό να παίξει ξανά ο Στάικος, ανάλογα και με τον σχηματισμό. Αν θα δούμε δηλαδή το 3-5-2 ή το 3-4-2-1. Θέση διεκδικούν από την αρχή και οι Καμπετσής, Άλτμαν, Εμμανουηλίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Γιατί η Δυτική Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από ακραία φαινόμενα – Η επιστημονική εξήγηση

Η Δυτική Ελλάδα βιώνει εντονότερα και πιο συχνά ακραία φαινόμενα - Ο καθηγητής του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Αθανάσιος Αργυρίου, εξηγεί τους λόγους

Σύνταξη

Η «μαύρη» Κυριακή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και του Marty Supreme: Οι ήττες τους στα φετινά BAFTA έγραψαν ιστορία

Με τα μάτια όλων να είναι στραμμένα στα επερχόμενα Όσκαρ, μια ακόμα γιορτή του κινηματογράφου ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής με τα BAFTA. Ωστόσο η βραδιά δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Τιμοτέ Σαλαμέ και το Marty Supreme.

Φροίξος Φυντανίδης
Φροίξος Φυντανίδης
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007