Καιρό ήθελε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της η παρουσιάστρια, Μαρία Ηλιάκη, στα μαλλιά της και πριν λίγες μέρες το πήρε απόφαση! Έτσι με μια ανάρτηση ξάφνιασε τους followers της μιας και η ορκισμένη ξανθιά έγινε… κοκκινομάλλα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki) στις

Το νέο της λουκ πήρε διθυραμβικά σχόλια στην προσωπική της σελίδα και η αλήθεια είναι πως της πάει πολύ. Εκείνη δεν το έχει συνηθίσει ακόμα και χαρακτηριστικά έγραψε πως: « Η αλήθεια είναι πως το πρωί περνώντας μπροστά από τον καθρέφτη δυσκολεύτηκα να με αναγνωρίσω 👩🏻‍🦰👩🏻‍🦰την είχα ανάγκη όμως αυτή την αλλαγή και σκέφτηκα: «τόσα έχεις αλλάξει αυτά τα 2 χρόνια σιγά μη κωλώσεις στο μαλλί»🥳🥳 @nicolasvill σ´ευχαριστώ γι αυτό το υπέροχο παστέλ χάλκινο όπως το λες κ εσύ….👩🏻‍🦰👩🏻‍🦰🧡🧡 ». Η ίδια παρακινεί τους οπαδούς της να μην φοβούνται τις αλλαγές και να τολμήσουν και εκείνοι να κάνουν οτιδήποτε τους ευχαριστεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki) στις

Ο σύντροφος της Μαρίας που βρίσκεται στο εξωτερικό όμως τι έχει να πει; Η παρουσιάστρια σε ένα Instagram story της τον ρωτάει live και αυτή ήταν η αντίδραση του: