Επίσημο : Πρόεδρος στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Γιώργος Γεωργίου
Ο Γιώργος Γεωργίου είναι από σήμερα (3/4) ο νέος πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ
Ο Απόλλων Σμύρνης σχεδιάζει ήδη τα πλάνα του για τη νέα χρονιά στη Football League, η οποία όμως θα τον βρει με μια μεγάλη αλλαγή στα διοικητικά.
Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες, ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου θα αναλάβει την προεδρία της «Ελαφράς Ταχιαρχίας», κάτι που πλέον ισχύει και με τη βούλα.
Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ εξέδωσε σήμερα (3/4) επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποίησε την αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση της ομάδας.
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου είναι από σήμερα πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι κυανόλευκοι.
Θυμίζουμε ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναγιώτης Μονεμβασιώτης είχε παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο στις 28 Φεβρουαρίου.
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Θεσσαλονίκη: 45χρονος επαίτης γρονθοκόπησε δύο γυναίκες μετά από καυγά
- Greece: Turning Every POS into a Cash Hub
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
- Η Lotte Betts-Dean, οι δυσκολίες στην Ελλάδα και το μέλλον: Ο Δημήτρης Σουκαράς μεγάλωσε μέσα στη μουσική


