Μπορεί τον τελευταίο καιρό να φουντώνουν όλο και περισσότερο οι φήμες, που θέλουν Justin Bieber και Hailey Baldwin να χωρίζουν, ωστόσο οι ίδιοι το διαψεύδουν με κάθε δυνατό τρόπο.

Έτσι λοιπόν το διεθνούς φήμης μοντέλο, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία με την ίδια και τον Justin Bieber, να ποζάρουν ερωτετυμένοι και αγκαλιασμένοι στην κουπαστή ενός ιδιωτικού Jet.

Μάλιστα, η Baldwin, έγραψε με νόημα στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε: «The Biebers»

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ο Justin Bieber ξέσπασε δημόσια σε διαδικτυακό του φίλο, όταν χαρακτήρισε τον γάμο του ως «ψεύτικο» και ζήτησε να σταματήσουν κάθε είδους παρόμοια σχόλια.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Hailey Baldwin στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον Justin Bieber:

Ο Justin Bieber και η αγάπη του για την Selena Gomez

Πριν από λίγες μέρες, ο Justin Bieber, απαντώντας στους fans που θέλουν να τον δουν μαζί με τη Selena Gomez και προσπαθώντας να υπερασπιστεί τη σύζυγό του, Hailey Baldwin, σχολίασε ότι ακόμα αγαπάει τη Selena κι ότι πάντα θα έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, όμως η Hailey είναι η γυναίκα του. Πιο συγκεκριμένα, για να το πάρουν οι fans του απόφαση, είπε:

«Χωρίς αμφιβολία αγαπούσα και αγαπώ τη Selena. Πάντα θα έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, αλλά είμαι απίστευτα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου και είναι απόλυτα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ που μου έχει συμβεί ποτέ. Τελεία»

Μετά το παραπάνω σχόλιο, η Selena ανέβασε μία throwback φωτογραφία από το 2018, στην οποία φοράει ένα υπέροχο κατακόκκινο φόρεμα και δείχνει πιο γοητευτική και δυναμική από ποτέ.

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση της Selena Gomez στο Instagram: