Απίστευτο: Ο Βράνιες συνελήφθη και διανυκτέρευσε σε… κέντρο υποδοχής μεταναστών
Ο Βράνιες συνελήφθη από την βελγική αστυνομία στο αεροδρόμιο της πόλης Σαρλερουά, εξαιτίας έλλειψης των απαραίτητων εγγράφων
Μετά το… ξεμάλλιασμα που είχε πρόσφατα με την πρώην ερωμένη του, Γελένα Καρλέουσα, ο Όγκνιεν Βράνιες απασχολεί ξανά τη δημοσιότητα, αυτή τη φορά όμβς για έναν πολύ περίεργο λόγο.
Ο Βράνιες συνελήφθη από την βελγική αστυνομία στο αεροδρόμιο της πόλης Σαρλερουά, εξαιτίας έλλειψης των απαραίτητων εγγράφων. Η βίζα του είχε λήξει χωρίς να ανανεωθεί και ο ίδιος δεν μπορούσε να αποδείξει ότι είναι ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στην Άντερλεχτ, σύμφωνα με την εφημερίδα Het Nieuwsblad.
Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός μεταφέρθηκε έτσι σε κέντρο υποδοχής μεταναστών, όπου πέρασε το βράδυ, μέχρι να επιστρέψει στη Βοσνία, αλλά τελικά κατάφερε να προμηθεύσει τις αρχές με τα κατάλληλα έγγραφα και έμεινε στο Βέλγιο, όπου βέβαια παραμένει εκτός ομάδας στην Άντερλεχτ.
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442