Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Ο Άρης συμπλήρωσε την 25η Μαρτίου 105 χρόνια ιστορίας έχοντας γράψει «χρυσές» σελίδες στην πλούσια διαδρομή του.
Μεγάλες μορφές του ελληνικού και όχι μόνο αθλητισμού πέρασαν από τον ένδοξο σύλλογο και όπως δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης στόχος του είναι να καταφέρει και εκείνος να αποτελέσει μέρος αυτής της ιστορίας.
Μιλώντας στο Yellow Radio 92.8 ο τεχνικός της ποδοσφαιρικής ομάδας ανέφερε:
«Χρόνια πολλά στην ομάδα μας, και μπράβο σε αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια έφτιαξαν μια τέτοια ιστορία. Μακάρι και εμείς να γράψουμε ένα κομμάτι σε αυτήν την λαμπρή ιστορία».
Ερωτηθείς για την ατάκα «….πρώτη φορά σήμερα ένιωσα μέλος της ομάδας» που είχε πει μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε:
«Ο Άρης είναι μια ομάδα που μπορεί να σου δώσει δυνατές στιγμές. Πάλι κρατάς τις καλές. Την στιγμή που το είπα αυτό πρέπει να πω ότι το ένιωσα, ένιωσα μέλος του Άρη».
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει