
Συγκίνησε ο τυφλός σημαιοφόρος στην Κρήτη
Το πιο θερμό χειροκρότημα επιφύλαξαν οι πολίτες των Χανίων στον Παρασκευά Πιπεράκη, που αν και τυφλός, κατάφερε να θριαμβεύσει και να αναδειχθεί σε σημαιοφόρος στο σχολείο του
Το πιο θερμό χειροκρότημα επιφύλαξαν οι πολίτες των Χανίων στον Παρασκευά Πιπεράκη, που αν και τυφλός, κατάφερε να θριαμβεύσει και να αναδειχθεί σε σημαιοφόρος στο σχολείο του.
Ο Παρασκευάς Πιπεράκης είναι ο καλύτερος μαθητής της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Χανίων. Παρά την αφιλόξενη για άτομα με αναπηρία χώρα που ζει, ο ίδιος κατάφερε να διαπρέψει και να ανταμειφθεί με τη σημαία.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο μαθητής παρήλασε περήφανα, συνοδεία συμμαθητή του, στέλνοντας το μήνυμα ότι οι σύγχρονοι ήρωες είναι ανάμεσά μας κι ότι η θέληση μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.
- Euroleague: Υπέγραψε νέο 10ετές συμβόλαιο η Φενέρμπαχτσε (pic)
- Άγριος καυγάς Κωνσταντοπούλου – Κομνηνάκα (ΚΚΕ) στη Βουλή: «Είσαι ξεφτιλισμένη» – «Οι φασίστες μιλάνε έτσι…»
- Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αρνείται την Γενοκτονία των Ποντίων και καταγγέλλει την Ελλάδα για φρικαλεότητες
- Πατέρας Κυριακής Γρίβα: «Αν οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους, η κόρη μου θα ήταν ζωντανή»
- Τραγωδία στην Πάτρα: Άνδρας έπεσε με ΙΧ στη θάλασσα στη δυτική προβλήτα του Ρίου
- Ο Λαουτάρο αποθέωσε τον Χάρι Κέιν – «Είναι ο κορυφαίος σέντερ φορ στον κόσμο»




