Το κόλπο των ταξιτζίδων με τα «πειραγμένα» ταξίμετρα
Σε δέκα συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία
Δέκα συνολικά οδηγοί ταξί συνελήφθησαν από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, σε διάφορες περιοχές (κέντρο Αθήνας, Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού, έξω από νοσοκομεία και πλατεία Αγίας Παρασκευής), κατηγορούμενοι για επέμβαση στην ταμειακή μηχανή και κατοχή πλαστών ειδικών αδειών οδήγησης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι πέντε οδηγοί συνελήφθησαν γιατί είχαν επέμβει με ειδικές συνδεσμολογίες (καλωδιώσεις, συσκευές) στις ταμειακές μηχανές, βραχυκυκλώνοντας ή θέτοντας εκτός λειτουργίας αυτές, προκειμένου να μην εκδίδουν φορολογικές αποδείξεις και άλλοι πέντε γιατί κατείχαν πλαστές ειδικές άδειες οδήγησης.
Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, Δ.Ο.Υ., Περιφερειακές Ενότητες), για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.
Παρόμοιες ειδικές εξορμήσεις θα προγραμματισθούν και θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον, σε όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής.
- Ιωάννινα: Πέθανε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο
- «Τεράστιο διακύβευμα»: Πώς ένας παρατεταμένος πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κλονίσει την παγκόσμια οικονομία
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να τον ακολουθήσουν στον πόλεμο κατά του Ιράν – Η αναφορά στην Κύπρο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Forbes: Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ – Ποιος στην πρώτη θέση
- Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής – Εντοπίστηκε μαχαιρωμένος

