Πρόστιμο στον Σμαρτ για τον τσακωμό του με τον Εμπίντ (vid)
Βαθιά το χέρι στην τσέπη αναμένεται να βάλει ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς για το σπρώξιμο του στον, παίκτη των Σίξερς, Τζοέλ Εμπίντ.
Ακριβά θα πληρώσει τον τσακωμό του με τον Τζοέλ Εμπίντ ο Μάρκους Σμαρτ, αφού τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 50.000 δολαρίων.
Μάλιστα ο Σμαρτ έχει τιμωρηθεί άλλες δύο φορές με χρηματικό πρόστιμο φέτος για τη συμμετοχή του σε τσακωμούς.
Συγκεκριμένα, στις 6 Οκτωβρίου, έσπρωξε τον Τζέι Αρ Σμιθ σε έναν φιλικό αγώνα και τιμωρήθηκε με 25.000 δολάρια, ενώ στις 6 Ιανουαρίου επιτέθηκε στον ΝτιΆντρε Μπέμπρι και η λίγκα του επέβαλε πρόστιμο ύψους 35.000 δολαρίων.
Δείτε εδώ τι είχε συμβεί:
- Παγετός και λευκά τοπία: Οι θερμοκρασίες και τα χιόνια τα επόμενα 24ωρα – Τι θα γίνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
- Το 47% των Γερμανών υπέρ μποϊκοτάζ του Μουντιάλ στις ΗΠΑ εάν ο Τραμπ συνεχίσει τις απειλές για Γροιλανδία
- AI σύντροφοι: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μετατρέπει τη μοναξιά σε εμπόρευμα
- Νέα στοιχεία για το μοντέλο που ήταν μέλος της συμμορίας ληστών – Συμμετείχε σε 4 ληστείες
- Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Παράσταση για ένα ρόλο!
- Αίγυπτος – Νιγηρία 0-0 (2-4 πεν.): Στην 3η θέση του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Μπρούνο
