Δημοσκόπηση : «Καθίζηση» ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτ. Ελλάδα – Στο 7,5% η διαφορά με τη ΝΔ
Η δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Πελοπόννησος» δείχνει ότι η ΝΔ πλησιάζει στη Δυτική Ελλάδα ποσοστό κοντά στο 28,3% έναντι 20,8% του ΣΥΡΙΖΑ
«Καθίζηση» στη Δυτική Ελλάδα έχει υποστεί το κυβερνών κόμμα σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της DATA RC ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται 7,5 ποσοστιαίες μονάδες πίσω από τη ΝΔ.
Η δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Πελοπόννησος» δείχνει ότι η ΝΔ πλησιάζει στη Δυτική Ελλάδα ποσοστό κοντά στο 28,3% έναντι 20,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στην τρίτη θέση με ποσοστό 9%. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 6,1%.

Από τη δημοσκόπηση της DATA RC, προκύπτει επίσης ότι στη Δυτ. Ελλάδα, έξι στους δέκα πολίτες θεωρούν κακή τη Συμφωνία των Πρεσπών, γεγονός που επηρεάζει και τις πολιτικές τους επιλογές.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από 21 έως 27 Φεβρουαρίου σε δείγμα 620 ψηφοφόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ανδρών και γυναικών 17 ετων και άνω.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (10/4): Δράση με Ευρωλίγκα και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου
- ΗΠΑ: Η οργάνωση HALC πιέζει για αυστηρότερη στάση έναντι της Τουρκίας με φόντο τις θρησκευτικές ελευθερίες
- Πασχαλινό ωράριο: Πώς λειτουργούν τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σήμερα Μεγάλη Παρασκευή
- Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή»
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε η πλήρης λίστα των διαιτητών
- Fuel Pass: Ανοιχτή για όλους η πλατφόρμα ανεξάρτητα από τον ΑΦΜ
- Καμπανάκι από Copernicus: Οι ωκεανοί κοντά σε επίπεδα ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας
- Ο Ντόρσεϊ χάρισε τη φανέλα του και φωτογραφήθηκε μαζί με έναν μικρό φίλο που ταξίδεψε από την Άρτα (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442