Τους… χάζεψε ο Παπαπέτρου: Προσποίηση για πάσα και κάρφωμα
Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Ιωάννης Παπαπέτρου «χάζεψε» τους παίκτες της Νταρουσάφακα με την προσποίησή του και κάρφωσε με δύναμη στο καλάθι της τούρκικης ομάδας
Τοπ σκόρερ του Παναθηναϊκού με 18 πόντους ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην άνετη εκτός έδρας νίκη (67-91) επί της ουραγού Νταρουσάφακα στην 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Προσέφερε μάλιστα και μία φάση για highlight στην 1η περίοδο. Ο φόργουορντ του Τριφυλλιού πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, είδε το κενό που υπήρχε στη ρακέτα των γηπεδούχων, μπήκε προς τα μέσα, προσποιήθηκε ότι θα δώσει πάσα στον Πέιν, αλλά τα πήρε τα βήματα και κάρφωσε με δύναμη.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Με 24 πόντους του Οσμάν και άλλους 22 του Ναν ο Παναθηναϊκός νίκησε έστω και αγχωτικά τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ με 92-88 και «ανάσανε» βαθμολογικά. Επιστροφή για τον Ματίας Λεσόρ μετά από 291 ημέρες.